Recensies

Je voorbereiden op de bevalling is zo belangrijk!
Wij weten dit en doen dit dan ook echt met alle liefde, vanuit ons hart...het is dan ook extra speciaal als mensen zulke lieve dingen over de cursus zeggen.
Dankbaar zijn we daarvoor!

Susan

Susan

Een super fijne, leerzame en ongedwongen cursus. Er wordt echt naar je geluisterd, afgestemd op wat je wil leren en niks is te gek. Alles kan besproken of gevraagd worden en daar wordt ook open en eerlijk antwoord op gegeven.

Ik heb heel veel geleerd en merk dat mijn 'angst' voor bevallen duidelijk minder is geworden. Had dit voor geen goud willen missen! Ik had vragen over mijn medische bevalling en dingen die daarbij spelen, ook in mijn hoofd. Er werd een luisterend oor geboden en er werd op allerlei manieren gekeken hoe men kon helpen. Een echte aanrader!

Lisa

Lisa

Voor de eerste keer zwanger, wat staat me allemaal te wachten tijdens de zwangerschap en de bevalling?
Hoe fijn is het om je op deze manier voor te bereiden: hele praktische informatie (over wat er in je lichaam gebeud tot wat voor kleding je het beste kunt aan doen tijdens de bevalling) en oefeningen. Theorie en praktijk werden afgewisseld en op een hele enthousiaste wijze overgebracht. Het uur vliegt echt voorbij! Met de andere dames heb ik echt een band opgebouwd, ik vond het leuk en interessant om naar elkaars verhalen en vragen te luisteren.

Er werd een sfeer gecreƫerd waarin iedereen alles kan- en mag zeggen, niets is te gek.
Heel gezellig, leerzaam en praktisch. Wat betreft de bevalling: ik kan zeggen dat ik er klaar voor ben samen met mijn man!

Anneke

Anneke

De eerste les lag ik in het ziekenhuis omdat onze dochter had besloten om in week 28 al klaar te zijn voor de geboorte. Totaal niet voorbereid lig je dan in een onbekend ziekenhuisbed te hopen dat de bevalling nog even uitblijft. Ook al hadden we nog geen kennis kunnen maken, Trotse Mama's was er voor mij en stuurde tips en filmpjes over ademhaling over de app, om mij alsnog voor te bereiden en vooral gerust te stellen. Gelukkig is ons dochtertje tot 37 weken blijven zitten en heb ik de volledige cursus bij Iris en Aukje voltooid. Een praktische cursus met (zoals ze het zelf ook zeggen) eerlijke informatie. Een gezellige groep dames die bij elkaar (zoals we vaak zelf zeiden) alle 'domme' vragen mogen stellen. Wat ik heb geleerd is vooral de rust te bewaren en naar mijn lijf te luisteren. Ik kan de cursus echt aanbevelen en ben blij dat ik Iris en Aukje heb leren kennis!

Ellen

Ellen

Zwanger van de derde en dan heel fijn om stil te kunnen staan bij dit kindje en de bevalling.
Ik heb heel veel geleerd, het was fijn en leuk. Ik heb er weer alle vertrouwen in dus dank je wel Aukje en Iris!

Juliette

Juliette

Ook een aanrader als je voor de tweede keer zwanger bent! Even een moment in de week dat je alleen bezig bent met deze zwangerschap. Aukje en Iris: heel erg bedankt voor jullie cursus. Ik heb er zo veel aan gehad en heb echt een droombevalling gehad. Ik kan jullie cursus echt aanraden.

Anke

Anke

Het zit er helaas alweer op, de cursus. Er komt zoveel op je af als je zwanger bent van je eerste kindje en ook al weet je al veel: bij deze cursus leer je zoveel meer. Zowel medische als niet medische dingen. Als je een vraag hebt, wordt er goed naar je geluisterd. Geen vraag is te gek! Met een heel fijn clubje van zwangere meiden die allemaal redelijk bij elkaar zitten in uitgerekende datum leer je heel veel van elkaar en van Trotse Mama's.
Waarbij ik voorheen dacht 'dat is gek of raar' werd opeens heel logisch. Nu ik veel meer op de bevalling voorbereid ben kijk ik er echt naar uit en ga ik zeker de technieken toepassen.