Samenwerking met Vita Verloskundigen

Ons doel: de weg naar de bevalling toe begeleiden zoals de verloskundigen de bevalling begeleidt!
Samenwerken en elkaar versterken. Als één team ervoor zorgen dat vrouwen echt goed voorbereidt zullen zijn.

Dat wil niet zeggen dat je je niet kunt aanmelden als je bij een andere verloskundigen praktijk zit! Helemaal niet zelfs!
Het wil alleen maar zeggen dat de cursus van Trotse Mama's afgestemd wordt met verloskundigen.

Bezoek de Vita website

Partners waar ik trots op ben!

Ik geloof in elkaar helpen en ondersteunen. Waarom zou je het wiel iedere keer opnieuw moeten uitvinden?

Er is daarom een persoonlijk samengestelde goodiebag ontwikkeld.
Hierin zitten producten of diensten die erg fijn, mooi of praktisch zijn.

Dit kan zijn voor tijdens je zwangerschap, als voorbereiding op je bevalling of de tijd daarna met je baby.

Made by Juna

Made by Juna

Ik ben echt gek op gepersonaliseerde (kraam) cadeautjes! Je denkt lang over een naam na, hebt het 9 maanden voor je moeten houden en dan vind ik het persoonlijk geweldig om die naam zoveel mogelijk overal terug te zien!

Lees meer

3D Moments

3D Moments

Ik zeg altijd 'maak nou wel een foto of een afdruk van je buik want je vergeet straks echt hoe het was'...en toen belde Miranda me! Miranda maakt echt prachtige 3D beeldjes van jouw zwangere buik. Geen grote gipsen-buik (wat ook leuk is!) maar een elegant, tijdloos en prachtig beeldje van jouw buik.

Lees meer

Kindergarden

Kindergarden

Dankbaar dat ik gebruik mag maken van twee prachtige panden van Kindergarden! In de IJpelaar en in Princenhage. Waarom Kindergarden? Omdat ik geloof in hun hoogwaardige kinderopvang met een zeer doordacht pedagogisch programma.

Lees meer

Esther van Amerongen

Zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en ontzwangeren.. allemaal onder invloed van hormonen. Het is nogal wat voor je lichaam en geest! Esther is een geweldige acupuncturist die je kan helpen bij allerlei kwaaltjes of dingen waar je tegen aan loopt. Ik ben vaste klant bij Esther, zelfs nu de kindjes al wat ouder zijn!

Lees meer

Milkandhoney

Milkandhoney

Zo'n aanrader! het belangrijkste moment in je leven vast laten leggen, de belangrijkste gebeurtenis.. de geboorte van jullie kindje! Is dat wat spannend? Ook een zwanger - of baby shoot is prachtig! Jay kan dit zo goed dat ik trots zijn dat ik met haar mag samenwerken!

Lees meer

MUS&zo

MUS&zo

Even genieten van je zwangerschap en jullie kindje in je buik...geniet dan van een zwangerschapsmassage en laat alles in je hoofd even los.

Lees meer

MuzieKanjers

MuzieKanjers

Een baby'tje kan al zoveel met muziek! Ze horen al in je buik alle geluiden en muziek die mama luistert. Voor hen dus een feest van herkenning om mee te doen met 'Muziek op Schoot'. Speciaal voor Trotse Mama's heeft Tatiana een geweldige goodie in de goodiebag gedaan.

Lees meer

Wendy Seelen

Wendy Seelen

Ik krijg heel vaak de vraag gesteld 'zou jij een borstvoedingscursus aanraden' en mijn antwoord daarop is zeker JA! Borstvoeding geven is echt een vak apart. Je leert in een cursus heel veel technieken waardoor het echt makkelijker en minder gevoelig is. Wendy Seelen is een lacatiekundige (en babycoach) die ontzettend kundig maar vooral ook nuchter is! Niets moet, alles mag. Ik hou ervan.

Lees meer

Puckababy

Puckababy

Ik kon niet zonder! Het lieve, zachte inbakerslaapzakje voor je pasgeboren baby. De overgang van in je buik slapen naar in het bedje slapen wordt zo een stuk fijner gemaakt. Zalig als je baby lekker kan slapen...en jij dus ook!

Lees meer

Purelan

Purelan

Borstvoeding geven kan, zeker in het begin, soms best wennen zijn. Je borsten moeten namelijk wennen aan de baby! Purelan is écht een geweldig product om je tepels rust te bieden en te helpen herstellen wanneer ze droog of pijnlijk zijn. Mijn man moest de eerste dag na de geboorte van mijn oudste naar de winkel op zoek naar Purelan! Ik beloof praktische en eerlijke informatie: Purelan moet je in huis hebben!

Lees meer

Sanature

Sanature

Ik geef eerlijke, praktische, fijne informatie! En deze tip van Sanature is er zo één!! Sanature heeft producten die bestaan uit 100% katoen, natuurlijk dus. Na een bevalling is er zoveel gebeurd met je intieme zone dat je daar goed voor moet zorgen. Heel blij ben ik dan ook dat Sanature met Trotse Mama's wil samenwerken en een sample in onze goodiebag wil doen!

Lees meer

Trots op

Ik als Trotse Mama ben trots op mijn kindjes maar op heel veel meer dingen! Iets waar ik ook trots op ben is de samenwerking met Kinderfonds MAMAS!

Als Trotse Mama’s help ik niet alleen de moeders in Nederland, maar ook de MAMAS in Zuid Afrika. Dit is een groep van 2.000 krachtige Zuid-Afrikaanse lokale vrouwen die 50.000 van de meest kwetsbare kinderen helpt. Deze MAMAS zorgen voor gezond en lekker eten, hulp bij het maken van het huiswerk, medische zorg, veiligheid en vooral veel liefdevolle aandacht.

Voor iedere zwangere vrouw die zich bij me aanmeldt, maak ik een bedrag over aan Kinderfonds MAMAS omdat ik 100% geloof in hun aanpak.

Wil jij, naast jouw eigen kind, ook een kind in Zuid Afrika een kans op een mooie toekomst bieden? Steun dan de MAMAS in Zuid Afrika.

www.kinderfondsmamas.nl/bedrijvenals (toekomstige) mama help ik een MAMA