Verloskundigen & Partners

Verloskundigen

Het doel van Trotse Mama's en Verloskundigen: de weg naar de bevalling toe begeleiden zoals de verloskundigen de bevalling begeleidt! 

Samenwerken en elkaar versterken. Als één team ervoor zorgen dat vrouwen echt goed voorbereidt zullen zijn. Dat wil niet zeggen dat je je niet kunt aanmelden als je bij een andere verloskundigen praktijk zit! Helemaal niet zelfs!

Het wil alleen maar zeggen dat de cursus van Trotse Mama's afgestemd wordt met- en door verloskundigen.

"Ik zou willen dat ik deze cursus had gedaan toen ik zwanger was"... Verloskundige Tamara.
“Ik leer als klinisch verloskundige weer zoveel van jou lessen dat ik vind dat elke verloskundige dit eens zou moeten bijwonen!”...Verloskundige Anne-Renske

Vita Verloskundigen

Vita is een praktijk waar verloskundigen Maaike, Marte, Kim, Jantine, Mélissa en Isha werken. Door met 6 verloskundigen samen te werken heeft iedere haar eigen inbreng en wordt er goed zorggedragen voor het aanvullen en versterken van elkaar.

Bezoek de Vita Verloskundigen website

Facebook Instagram

Flore

Flore is de verloskundigenpraktijk van Maartje en Laureen. Zij hebben jaren ervaring en bieden als kleinschalige praktijk zorg op maat naar de wens van aanstaande ouders.

Bezoek de Flore website

Facebook Instagram

Anne-Renske Plasman

Vanaf 21 september 2020 loopt verloskundige Anne-Renske met me mee in Trotse Mama's.
Anne-Renske is zo’n fijne vrouw en ik ben heel blij dat ze met mij mee gaat lopen. Een verloskundige en psycholoog lijkt me ook een gouden combinatie!

Partners waar ik trots op ben!

Ik geloof in elkaar helpen en ondersteunen. Waarom zou je het wiel iedere keer opnieuw moeten uitvinden?

Er is daarom een persoonlijk samengestelde goodiebag ontwikkeld.
Hierin zitten producten of diensten die erg fijn, mooi of praktisch zijn.

Dit kan zijn voor tijdens je zwangerschap, als voorbereiding op je bevalling of de tijd daarna met je baby.

Made by Juna

Made by Juna

Ik ben echt gek op gepersonaliseerde (kraam) cadeautjes! Je denkt lang over een naam na, hebt het 9 maanden voor je moeten houden en dan vind ik het persoonlijk geweldig om die naam zoveel mogelijk overal terug te zien!

Lees meer

Colour Your Cloud

Colour Your Cloud

Moeder worden- en zijn...dat vond ik de grootste verandering in mijn leven! Wat fijn dat er zulke lieve, professionele en kundige vrouwen zijn die je hier bij goed kunnen ondersteunen.

Lees meer

3D Moments

3D Moments

Ik zeg altijd 'maak nou wel een foto of een afdruk van je buik want je vergeet straks echt hoe het was'...en toen belde Miranda me! Miranda maakt echt prachtige 3D beeldjes van jouw zwangere buik. Geen grote gipsen-buik (wat ook leuk is!) maar een elegant, tijdloos en prachtig beeldje van jouw buik.

Lees meer

Kindergarden

Kindergarden

Dankbaar dat ik gebruik mag maken van twee prachtige panden van Kindergarden! In de IJpelaar en in Princenhage. Waarom Kindergarden? Omdat ik geloof in hun hoogwaardige kinderopvang met een zeer doordacht pedagogisch programma.

Lees meer

Esther van Amerongen

Zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en ontzwangeren.. allemaal onder invloed van hormonen. Het is nogal wat voor je lichaam en geest! Esther is een geweldige acupuncturist die je kan helpen bij allerlei kwaaltjes of dingen waar je tegen aan loopt. Ik ben vaste klant bij Esther, zelfs nu de kindjes al wat ouder zijn!

Lees meer

Milkandhoney

Milkandhoney

Zo'n aanrader! het belangrijkste moment in je leven vast laten leggen, de belangrijkste gebeurtenis.. de geboorte van jullie kindje! Is dat wat spannend? Ook een zwanger - of baby shoot is prachtig! Jay kan dit zo goed dat ik trots zijn dat ik met haar mag samenwerken!

Lees meer

MUS&zo

MUS&zo

Even genieten van je zwangerschap en jullie kindje in je buik...geniet dan van een zwangerschapsmassage en laat alles in je hoofd even los.

Lees meer

MuzieKanjers

MuzieKanjers

Een baby'tje kan al zoveel met muziek! Ze horen al in je buik alle geluiden en muziek die mama luistert. Voor hen dus een feest van herkenning om mee te doen met 'Muziek op Schoot'. Speciaal voor Trotse Mama's heeft Tatiana een geweldige goodie in de goodiebag gedaan.

Lees meer

Wendy Seelen

Wendy Seelen

Ik krijg heel vaak de vraag gesteld 'zou jij een borstvoedingscursus aanraden' en mijn antwoord daarop is zeker JA! Borstvoeding geven is echt een vak apart. Je leert in een cursus heel veel technieken waardoor het echt makkelijker en minder gevoelig is. Wendy Seelen is een lacatiekundige (en babycoach) die ontzettend kundig maar vooral ook nuchter is! Niets moet, alles mag. Ik hou ervan.

Lees meer