Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Alle (aanstaande) mama's zijn Trotse Mama's! Vandaar ook deze naam...we hadden het ook vermoeide mama's kunnen noemen maar dit was leuker ;)

 • Iris van Kessel

  Iris van Kessel

  Toegepast Psycholoog, Verloskundige in opleiding, Oprichter

  Mijn naam is Iris van Kessel, 37, en ik ben trotse mama van mijn 2 meisjes: Veere en Eefje. Zwanger zijn is niet helemaal mijn ding... het getrappel vond ik fijn maar al dat spugen had niet perse gehoeven haha. Zelf heb ik twee goede bevallingen gehad, zwaar maar ook zeker de allergrootste prestatie van mijn leven. Ik gun iedereen zo'n ervaring en ben er van overtuigd dat als je je goed voorbereidt en de juiste technieken aanleert je tot veel in staat bent.

  Meer over Iris van Kessel
 • Marleen Dijkstra

  Marleen Dijkstra

  Fysiotherapeut en Gezondheidswetenschapper

  Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Marleen. Ik ben 39 jaar oud en de trotse mama van vier prachtige kinderen. Mijn oudste dochter Sija is al 12 jaar en gaat komend schooljaar naar de middelbare school. Dan komt onze zoon Eise van 10 jaar. Vier jaar na Eise werd ons dochtertje Rime geboren, zij is nu 6 jaar oud. Als laatste kwam onze kleine hekkensluiter Boet, nu 4 jaar oud en de grootste dondersteen die ik ken. Mijn man en ik wonen met ons gezin in Dordrecht.

  Meer over Marleen Dijkstra
 • Tamara van Bree – van den Berg

  Tamara van Bree – van den Berg

  Verloskundige en Gespecialiseerd Radiodiagnostisch Laborant

  Ik ben Tamara en woon samen met mijn man Quinten en onze 2 dochters Veerle (2020) en Fleur (2023) in Teteringen. Ik geniet enorm van dit gezinsleven. Daarnaast vul ik mijn tijd met hobbyfotografie, uitstapjes en houd ik van koken en gezellige etentjes met vrienden en familie.

  Meer over Tamara van Bree – van den Berg

Voor ons doet iedere vrouw het goed!

Elke vrouw is anders, elke zwangerschap is anders en het doel is om elke vrouw vol vertrouwen en met de juiste oefeningen, kennis, inzichten- en technieken zich echt goed voor te bereiden op de bevalling en de eerste tijd daarna.

Weet je...als je in je eigen lichaam een mensje aan het maken bent doe je het natuurlijk per definitie al heel goed! En of je nou gaat bevallen met ruggenprik, zonder, met morfinepompje, lachgas, op de natuurlijke manier of via keizersnede...dat maakt niets uit. Het gaat erom dat jullie je goed voorbereidt voelen en er positief op terug kunnen kijken. 

Welkom bij Trotse Mama's!