Zwangerschapscursus vriendinnen, zussen, duo's, etc

Wat leuk! je bent tegelijk zwanger met je beste vriendin, zus, buurvrouw, collega, of misschien wel je schoonzus! Hoe leuk is het dan om samen een cursus te doen bij één van jullie thuis! Ook als jullie met meer dan 2 zijn kan dit natuurlijk! Hoe meer, hoe gezelliger!

Jullie gaan leren hoe belangrijk je mindset is tijdens je bevalling. Vertrouwen te hebben in je lichaam, de juiste ademhalings- en ontspanningstechnieken tijdens welke fase toe te passen. Ook leer je alles over houdingen die je kunt aannemen waar ook de partner veel voor je kan betekenen! Het is niet zweverig maar nuchter met eerlijke en praktische informatie.

Dit pakket bestaat uit 3 lessen inclusief een les met jullie partners. Het is bij één van jullie thuis en wanneer het jullie uit komt!
Gezien we een cursus voor jullie persoonlijk maken kan er gestart worden wanneer jullie willen. De meeste vrouwen beginnen een cursus tussen de 19 en 29 weken zwangerschap maar later- of eerder kan natuurlijk ook.

Uiteraard ook voor jullie een leuke goodiebag. In deze goodiebag zitten producten of diensten die wij persoonlijk samengesteld hebben. Kijk voor meer informatie op onze pagina 'Partners'.

De kosten zijn € 160,- per persoon. Veel verzekeraars vergoeden een zwangerschapscursus, soms moet je daar aanvullend voor verzekerd zijn.
Wij beschikken over de juiste papieren hiervoor dus controleer bij je eigen verzekering of je dit vergoed krijgt.

Direct aanmelden