Zwangerschapscursus privé

Ben jij een vrouw die de hele dag druk is en geen behoefte of tijd heeft om met andere vrouwen in een groep te zitten maar zich wel goed wil voorbereiden op de bevalling? Dan is een privé pakket wat voor jou!

Je leert hoe belangrijk je mindset is tijdens je bevalling. Vertrouwen te hebben in je lichaam, de juiste ademhaling- en ontspanningstechnieken tijdens welke fase toe te passen. Ook leer je alles over houdingen die je kunt aannemen waar ook de partner veel voor je kan betekenen! Het is niet zweverig maar nuchter met eerlijke en praktische informatie.

Dit pakket bestaat uit 3 lessen inclusief een les met je partner. Het is bij jouw thuis en wanneer het jou uit komt!
Veel vrouwen starten een cursus wanneer ze tussen de 19 en 29 weken zwanger zijn maar op een ander moment kan natuurlijk ook. Je hoeft hiervoor ook niet in Breda of omgeving te wonen. Neem contact met ons op en dan gaan wij kijken hoe we het kunnen regelen!

Uiteraard ook voor jou een leuke goodiebag. In deze goodiebag zitten producten of diensten die wij persoonlijk samengesteld hebben. Kijk voor meer informatie op onze pagina 'Partners'.

De kosten zijn € 285,- Veel verzekeraars vergoeden een zwangerschapscursus, soms moet je daar aanvullend voor verzekerd zijn.
Wij beschikken over de juiste papieren hiervoor dus controleer bij je eigen verzekering of je dit vergoed krijgt.

Direct aanmelden