Zwangerschapscursus in groepen

Zwanger zijn is heel bijzonder maar er gebeurt ook ontzettend veel met je, zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel. Bovendien is het vaak een drukke tijd. Dit kan er voor zorgen dat je je soms overvallen voelt.

Wij vrouwen zijn gek op controle en plannen: van de babykamer tot aan de juiste maxi cosi…en hoe heerlijk zou het zijn als we ook controle zouden kunnen hebben op de bevalling? Oké, je hebt geen controle over wanneer je bevalling begint of hoe lang het gaat duren maar waar je wél controle over hebt is jezelf! Wij leren je de juiste technieken aan zodat je er helemaal klaar voor bent. Doordat jij er klaar voor bent kun je de controle loslaten!

De zwangerschapslessen zorgen er voor dat jij het vertrouwen in jezelf, je lichaam en je kindje hebt. Samen kunnen jullie dit. Door middel van de juiste ademhaling- en ontspanningstechnieken gecombineerd met de juiste dosis kennis ben jij straks helemaal voorbereid op je bevalling.

Trotse Mama's creëert een veilige, open sfeer door met groepen te werken waarin zwangere vrouwen in dezelfde fase van de zwangerschap zitten. Waarom zou je deze belangrijke gebeurtenis namelijk niet delen met vrouwen die net zo ver zwanger zijn als jij? Uit onze ervaring is gebleken dat vrouwen hier veel plezier, steun en tips uit halen en dat er ook na de bevalling een band is ontstaan.
Je kunt beginnen in groepen wanneer je tussen de 19 en 30 weken zwanger bent. Schrijf je op tijd in zodat we je kunnen inplannen. Ben je al over de 30 weken zwanger? Stuur ons een bericht, dan gaan we kijken wat we kunnen regelen!

Wij geloven erin dat vrouwen elkaar kunnen versterken tijdens de zwangerschap maar wie weet ook daarna! Onze cursus bestaat uit 8 lessen inclusief een partneravond. Daarna is er natuurlijk een terugkom moment om alle baby’s te showen! We beginnen iedere cursus altijd met een leuke goodiebag. In deze goodbiebag zitten producten- of diensten die wij persoonlijk samengesteld hebben. Kijk voor meer informatie op onze pagina 'Partners'.

De kosten zijn € 160,- Veel verzekeraars vergoeden een zwangerschapscursus, soms moet je daar aanvullend verzekerd voor zijn.
Wij beschikken over de juiste papieren dus controleer bij je eigen verzekering of je dit vergoed krijgt.

Direct aanmelden