Aukje van Ginneken en Iris van Kessel

Naast hele goede vriendinnen zijn wij ook Trotse Mama's. We stellen ons graag even voor.

Trotse Mama's
Aukje van Ginneken

Aukje

Mijn naam is Aukje van Ginneken, moeder van Fedde (2006) Josje (2008) en Emmie (2016) waar ik enorm van geniet!

Zwangerschappen hebben mij altijd enorm gefascineerd. Hoe bijzonder dat er een nieuw leven in je groeit! Ook na 3 zwangerschappen blijft dat zo! Naast het acteren en presenteren bleef ik maar denken; ik wil iets betekenen voor vrouwen in deze bijzondere fase van hun leven. En dus heb ik in 2014 de opleiding tot zwangerschapsdocente gevolgd bij Mamz Academy en met succes afgerond.

In de zomer van 2017 ben ik begonnen met zwangerschapscursussen te geven bij Ons Verloskundig Huis in Breda. Ik ben ook ambitieus genoeg om meer te willen en het groter aan te pakken.

Iris, mijn lieve vriendin waar ik zo mee op een lijn zit wat betreft zwangerschappen (en nog heeeel veel meer...) wilde precies hetzelfde en dus hebben we onze kennis en krachten gebundeld en daar was: Trotse Mama's!

Iris van Kessel

Iris

Mijn naam is Iris van Kessel en ik ben moeder van Veere (2015) en Eefje (2018). Zwanger zijn heeft me altijd enorm gefascineerd, hoe gaaf is het dat je een nieuw mensje kan maken in je eigen lichaam?

Na mijn opleiding Toegepaste Psychologie ben ik als Office Manager gaan werken. Na een aantal jaar heb ik samen met mijn man ons bedrijf LK Breda opgezet. Een leuk bedrijf wat administratie- en advies voor ondernemers biedt...toch bleef het zo kriebelen! Ik wil iets gaan doen met mijn passie: zwangerschappen, bevallingen en baby's!

Ik heb zelf twee hele goede bevallingen gehad, zwaar maar ook de grootste prestaties van mijn leven. Ik gun iedereen zo’n ervaring. Toen mijn vriendin Aukje haar zwangerschapsdocent opleiding had afgerond en wij uren hier over konden praten kwam ik opeens tot het besef ‘ik wil dit ook’! Daar was de start van mijn opleiding in Arnhem, Ontspannen Zwangerschap.

Wij hebben onze passie, kennis en krachten gebundeld en samen Trotse Mama's opgezet... en het is zo leuk om dit te doen! Om vrouwen voor te bereiden voor zo'n belangrijke gebeurtenis, hun dankbaarheid en verhalen aan te horen en echt iets te kunnen betekenen. Het is een geweldig beroep wat ik iedere keer weer met liefde doe.

Voor ons is elke vrouw bijzonder

Elke vrouw is anders, elke zwangerschap is anders en ons doel is om elke vrouw vol vertrouwen en met de juiste ontspanningsoefeningen- en technieken de bevalling een fijne en bijzondere ervaring te laten zijn.

Wij zijn allebei gevoelsmensen en geloven in de kracht van ons lichaam, maar ook zeker op een nuchtere manier. Wanneer zijn wij echt blij? Wanneer vrouwen met trots terugkijken op hun bevalling! Een ervaring om nooit te vergeten!

Welkom bij Trotse Mama's!
Bekijk aanbod Direct aanmelden