Wie ben ik

Alle mama's zijn Trotse Mama's! Vandaar ook deze naam. Je bent als, aanstaande, moeder van alles maar trots heel vaak! Ik stel me graag even voor.

Trotse Mama's
Iris van Kessel

Iris

Mijn naam is Iris van Kessel en ik ben moeder van Veere (2015) en Eefje (2018). Zwanger zijn heeft me altijd enorm gefascineerd, hoe gaaf is het dat je een nieuw mensje kan maken in je eigen lichaam?

Na mijn opleiding Toegepaste Psychologie ben ik als Office Manager gaan werken. Na een aantal jaar heb ik samen met mijn man ons bedrijf LK Breda opgezet. Een leuk bedrijf wat administratie- en advies voor ondernemers biedt...toch bleef het zo kriebelen! Ik wil iets gaan doen met mijn passie: zwangerschappen, bevallingen en baby's!

Ik heb zelf twee hele goede bevallingen gehad, zwaar maar ook de grootste prestaties van mijn leven. Ik gun iedereen zo’n ervaring. Toen mijn vriendin Aukje haar zwangerschapsdocent opleiding had afgerond en wij uren hier over konden praten kwam ik opeens tot het besef ‘ik wil dit ook’! Daar was de start van mijn opleiding in Arnhem, Ontspannen Zwangerschap.

Het is zo leuk om dit te doen! Om vrouwen voor te bereiden voor zo'n belangrijke gebeurtenis, hun dankbaarheid en verhalen aan te horen en echt iets te kunnen betekenen. Het is een geweldig beroep wat ik iedere keer weer met liefde doe.

Voor mij is elke vrouw bijzonder

Elke vrouw is anders, elke zwangerschap is anders en ons doel is om elke vrouw vol vertrouwen en met de juiste ontspanningsoefeningen- en technieken de bevalling een fijne en bijzondere ervaring te laten zijn.

Ik ben een gevoelsmens en geloof in de kracht van het lichaam, maar ook zeker op een nuchtere manier. Wanneer ben ik echt blij? Wanneer vrouwen met trots terugkijken op hun bevalling! Een ervaring om nooit te vergeten!

Welkom bij Trotse Mama's!
Bekijk aanbod Direct aanmelden