Kindergarden

Trotse Mama's maakt dankbaar gebruik van 2 prachtige panden van Kindergarden, in Princenhage en de IJpelaar.

Baby’s zien opgroeien tot onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld. Dat is de ambitie van Kindergarden, elke dag opnieuw. Als professionals op het gebied van ontwikkeling leveren ze een deskundige bijdrage aan de groei van kinderen in hun eerste vier – heel belangrijke – levensjaren. Ze moedigen kinderen aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Samen met jou willen ze hiervoor de basis leggen.
Binnen zijn de ruimtes zo ingericht dat er altijd rust op de groepen is, zowel in aankleding als in geluiden. Daarnaast stimuleren ze de zelfstandigheid van kinderen door ze veel zelf te laten ontdekken en vooral het zelf te laten doen.

Op beide locaties zijn er buitenbedjes. Net als in Scandinavische landen slapen er ook kinderen buiten: heel gezond! Buiten slapen heeft veel voordelen: bijvoorbeeld minder last van verkoudheid en kinderen slapen rustiger, dieper en langer.

Vestiging Breda Zuid (IJpelaar)
In het voormalige Maria Klooster (Overakkerstraat 188) staat alles in het teken van de jongste baby's tot aan de dapperste peuters. De parkachtige kloostertuin is een oase van rust. Ideaal om te picknicken en natuurlijk kunnen de kinderen er spelen, tenten bouwen en zelfs in bomen klimmen.

Vestiging Breda Princenhage
Kindergarden Princenhage is te vinden aan de Liesboslaan 8 in Breda. Ooit was Princenhage het statige, karakteristieke Hotel Bellevue. De sfeervolle, ruime groepen hebben prikkelarme kleuren en al het spelmateriaal staat op kindhoogte.
Er is een mooie, parkachtige tuin volop uitdagingen om heerlijk te spelen.

www.kindergarden.nl


Terug naar overzicht