Kindergarden

Kindergarden

Baby’s zien opgroeien tot onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld. Dat is de ambitie van Kindergarden, elke dag opnieuw. Als professionals op het gebied van ontwikkeling leveren ze een deskundige bijdrage aan de groei van kinderen in hun eerste vier – heel belangrijke – levensjaren. Ze moedigen kinderen aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Samen met jou willen ze hiervoor de basis leggen.

Vestiging Breda Princenhage

Kindergarden Princenhage is te vinden aan de Liesboslaan 8 in Breda. Ooit was Princenhage het statige, karakteristieke Hotel Bellevue. De sfeervolle, ruime groepen hebben prikkelarme kleuren en al het spelmateriaal staat op kindhoogte. Net als in Scandinavische landen slapen er ook kinderen buiten: heel gezond! Buiten slapen heeft veel voordelen: bijvoorbeeld minder last van verkoudheid en kinderen slapen rustiger, dieper en langer.

Er is een mooie, parkachtige tuin volop uitdagingen om heerlijk te spelen. Binnen zijn de ruimtes zo ingericht dat er altijd rust op de groepen is, zowel in aankleding als in geluiden. Daarnaast stimuleren ze de zelfstandigheid van kinderen door ze veel zelf te laten ontdekken en vooral het zelf te laten doen.

www.kindergarden.nl