Trots op

Wij geloven in elkaar helpen en ondersteunen.
Waarom zou je het wiel iedere keer opnieuw moeten uitvinden?

We hebben daarom een persoonlijk samengestelde goodiebag ontwikkeld.
Hierin zitten producten of diensten die wij erg fijn, mooi of praktisch vinden.
Dit kan zijn voor tijdens je zwangerschap, als voorbereiding op je bevalling of de tijd daarna met je baby.

Sanature

Sanature

​Wij geven eerlijke, praktische, fijne informatie! En onze tip van Sanature is er zo één!! Sanature heeft producten die bestaan uit 100% katoen, natuurlijk dus. Na een bevalling is er zoveel gebeurd met je intieme zone dat je daar goed voor moet zorgen. Heel blij zijn wij dan ook dat Sanature met ons wil samenwerken en een sample in onze goodiebag wil doen!

Lees meer

Little Love - Handmade

Vera Lipman Photography

Die kleine vingertjes en dat schattige wipneusje.. snel vast leggen voordat ze groot zijn! Vera is een lifestyle fotograaf die op een ongedwongen, liefdevolle manier foto's vast legt.

Lees meer

Tuinhuis van Charlotte

Tuinhuis van Charlotte

Even tot rust komen na een boswandeling of het spelen op de kinderboerderij Wolfslaar. Zijn de kinderen nog niet uitgespeeld? Dan ga jij vast lekker even zitten want Tuinhuis van Charlotte heeft uitzicht op de kinderboerderij! Zalig! Onze terugkom momenten om de baby's te showen zijn hier.

Lees meer

Dudes and Dolls

Dudes and Dolls

Dudes and Dolls is een kwalitatief hoogwaardige schoenen- en kleding winkel voor kinderen tegen een mooi zacht prijsje. Speciaal voor onze Goodiebag is er een flyer met kortingscode gemaakt.

Lees meer

Little Love

Little Love

Little Love maakt de mooiste, handgemaakte producten voor jouw baby! Deze Bredase onderneemster heeft speciaal voor Trotse Mama's iets moois gemaakt voor in onze Goodiebag.

Lees meer

Puckababy

Puckababy

Wij konden niet zonder! Het lieve, zachte inbakerslaapzakje voor je pasgeboren baby. De overgang van in je buik slapen naar in het bedje slapen wordt zo een stuk fijner gemaakt. Zalig als je baby lekker kan slapen...en jij dus ook!

Lees meer

Drs. Leenarts

Drs. Leenarts

Drs. Leenarts heeft producten ontwikkeld die geschikt zijn voor alle huidtypen, jong & oud. Er zitten helemaal géén ingrediënten in zoals parfum, parabenen of conserveermiddelen waar je allergisch op kunt reageren. Toen onze baby's geboren werden vonden wij het heerlijk dat onze baby ook echt naar baby rook!

Lees meer

Purelan

Purelan

Borstvoeding geven kan, zeker in het begin, soms best wennen zijn. Je borsten moeten namelijk wennen aan de baby! Purelan is écht een geweldig product om je tepels rust te bieden en te helpen herstellen wanneer ze droog of pijnlijk zijn. Onze mannen moesten de eerste dag na de geboortes van onze oudste kinderen naar de winkel op zoek naar Purelan! Wij beloven praktische en eerlijke informatie: Purelan moet je in huis hebben!

Lees meer

Esther van Amerongen

Zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en ontzwangeren.. allemaal onder invloed van hormonen. Het is nogal wat voor je lichaam en geest! Esther is een geweldige acupuncturist die je kan helpen bij allerlei kwaaltjes of dingen waar je tegen aan loopt. Wij zijn vaste klanten bij Esther, zelfs nu onze kindjes al wat ouder zijn!

Lees meer

Kindergarden

Kindergarden

Onze lessen in Princenhage worden gegeven in het prachtige pand van Kindergarden! We zijn hier heel dankbaar voor, niet alleen omdat we gebruik mogen maken van dit prachtpand maar zeker omdat we geloven in hun hoogwaardige kinderopvang met een zeer doordacht pedagogisch programma.

Lees meer

Milkandhoney

Milkandhoney

Zo'n aanrader! het belangrijkste moment in je leven vast laten leggen, de belangrijkste gebeurtenis.. de geboorte van jullie kindje! Jay kan dit zo goed dat we trots zijn dat wij met haar mogen samenwerken!

Lees meer

MUS&zo

MUS&zo

Even genieten van je zwangerschap en jullie kindje in je buik...geniet dan van een zwangerschapsmassage en laat alles in je hoofd even los.

Lees meer

MuzieKanjers

MuzieKanjers

Een baby'tje kan al zoveel met muziek! Ze horen al in je buik alle geluiden en muziek die mama luistert. Voor hen dus een feest van herkenning om mee te doen met 'Muziek op Schoot'. Speciaal voor Trotse Mama's heeft Tatiana een geweldige goodie in onze goodiebag gedaan.

Lees meer

Trots op

Wij als mama's zijn trots op onze eigen kindjes, op onze vriendschap, op ons eigen bedrijf maar ook op onze samenwerking met Kinderfonds MAMAS!

Als Trotse Mama’s helpen we niet alleen moeders in Nederland, maar ook de MAMAS in Zuid Afrika. Dit is een groep van 2.000 krachtige Zuid-Afrikaanse lokale vrouwen die 50.000 van de meest kwetsbare kinderen helpt. Deze MAMAS zorgen voor gezond en lekker eten, hulp bij het maken van het huiswerk, medische zorg, veiligheid en vooral veel liefdevolle aandacht.

Voor iedere zwangere vrouw die zich bij ons aanmeldt, maken wij een bedrag over aan Kinderfonds MAMAS omdat wij 100% geloven in hun aanpak.

Wil jij, naast jouw eigen kind, ook een kind in Zuid Afrika een kans op een mooie toekomst bieden? Steun dan de MAMAS in Zuid Afrika.

www.kinderfondsmamas.nl/bedrijvenals (toekomstige) mama help ik een MAMA