Zwangerschapscursus in groepen

Wij vrouwen zijn vaak gek op controle en plannen: van de babykamer tot aan de bijpassende voetenzak in de juiste maxi cosi... wat kunnen wij dat allemaal goed regelen! Toch kun je de bevalling niet plannen en heb je er soms geen controle over. Waar je wil controle over hebt is de voorbereiding! Zorg dat je weet wat er gaat gebeuren, wat er kan gaan gebeuren, hoe je daarmee om kan gaan en hoe je het beste je kindje op de wereld kan zetten.

De zwangerschapslessen zorgen er voor dat jij het vertrouwen in jezelf, je lichaam en je kindje hebt. Samen kunnen jullie dit. Door middel van de juiste technieken gecombineerd met de nodige dosis kennis ben jij, zijn jullie, straks helemaal voorbereid op je bevalling.

Trotse Mama's creëert een veilige, open sfeer door met groepen te werken waarin zwangere vrouwen in dezelfde fase van de zwangerschap zitten. Waarom zou je deze belangrijke gebeurtenis namelijk niet delen met vrouwen die net zo ver zwanger zijn als jij? Uit de ervaring is gebleken dat vrouwen hier veel plezier, steun en tips uit halen en dat er ook na de bevalling een band is ontstaan.
Je kunt beginnen in groepen wanneer je tussen de 24 en 32 weken zwanger bent. Schrijf je op tijd in zodat ik je kan inplannen. Ben je al over de 32 weken zwanger? Stuur me een bericht, dan ga ik kijken wat ik kan regelen!

Ik geloof erin dat vrouwen elkaar kunnen versterken tijdens de zwangerschap maar wie weet ook daarna! De cursus bestaat uit 9 lessen inclusief een partneravond. De 9e les is het terugkom moment waarin we baby's kunnen showen maar ook over de bevalling kunnen praten.
De lessen zijn rustig en 'down to earth'.

Met veel liefde en persoonlijke aandacht geef ik de lessen die uit het volgende programma bestaat:

  • Bekkenbodem en houdingen zwangerschap
  • Klachten voorkomen
  • Hormonen en pijnstilling
  • Ontsluitingsweeën, houdingen en ademhalingen
  • Verschillende soorten weeën en persen
  • Onzekerheid, pijn, schaamte en angst
  • Partnerles
  • 40 weken en verder + een goede voorbereiding op de kraamweek

Naast de kop thee beginnen we iedere cursus altijd met een leuke goodiebag. In deze goodbiebag zitten producten- of diensten die persoonlijk samengesteld zijn. Kijk voor meer informatie op de pagina 'verloskundigen'.

De kosten zijn € 160,-

Deze cursus wordt door veel verzekeraars vergoed. Soms moet je hier aanvullend voor verzekerd zijn.

Direct aanmelden Terug naar het overzicht