Aanbod & prijzen

Heb je behoefte aan eerlijke, praktische informatie? Ik leer je de juiste technieken aan zodat je er helemaal klaar voor bent. Niet zweverig maar nuchter én met een vleugje humor.

De groepslessen zijn op 2 locaties in Breda.

  • Breda: In het Ginneken op de Ginnekenweg 327
    Gratis parkeren achterom!
  • Breda: In Princenhage op de Liesboslaan 8
    Gratis parkeren voor de deur!

Iedere maand starten er weer nieuwe groepen.

De lessen zijn standaard op dinsdag, woensdag en donderdag.
Kun je dan niet? Mail me even: met zoveel aanvragen kunnen we ook wel eens groepen starten op de maandag, vrijdag, zaterdag of zondag.
Ik denk graag met je mee!

Zwangerschapscursus in groepen

Zwangerschapscursus in groepen

De zwangerschapslessen zorgen er voor dat jij het vertrouwen in jezelf, je lichaam en je kindje hebt. Samen kunnen jullie dit! Door middel van de juiste ademhaling- en ontspanningstechnieken én met de juiste dosis kennis ben jij straks helemaal voorbereid op je bevalling.

Meer informatie
Aanmelden

Zwangerschapscursus vriendinnen, zussen, duo's, etc

Zwangerschapscursus vriendinnen, zussen, duo's, etc

Wat leuk! je bent tegelijk zwanger met je beste vriendin, zus, buurvrouw, collega, of misschien wel je schoonzus! Hoe leuk is het dan om samen een cursus te doen bij één van jullie thuis! Ook als jullie met meer dan 2 zijn kan dit natuurlijk! Hoe meer, hoe gezelliger!

Meer informatie
Aanmelden

Zwangerschapscursus privé

Zwangerschapscursus privé

Ben jij een vrouw die de hele dag druk is en geen behoefte of tijd heeft om met andere vrouwen in een groep te zitten maar zich wel goed wil voorbereiden op de bevalling? Dan is een privé pakket wat voor jou!

Meer informatie
Aanmelden